Heeft u last van veel spamberichten in uw mailbox? U bent niet de enige. We krijgen steeds vaker klachten van onze gebruikers en de vraag of we het kunnen oplossen. We vertellen u daarom graag wat meer over ons gloednieuwe premium spamfilter!

Spamfilter?

Standaard bieden we een basis spambescherming op de server. Dat betekent dat alle e-mails worden beoordeeld met een puntensysteem en indien de mail op te veel punten negatief scoort wordt deze in uw spam-map geplaatst. Dit houdt de ergste spam tegen, maar tegenwoordig weten spammers dit ook en weten ze dit regelmatig te omzeilen. Met als gevolg een hoop spam, phishing of andere rommel in uw mailbox. Het enige dat we daaraan kunnen doen is het filter strenger afstellen, maar u loopt dan al snel de kans dat u legitieme e-mail gaat missen.

De oplossing: premium spamfilter

Daarom zijn we al een ruime tijd aan het testen met een betere oplossing, namelijk ons nieuwe premium anti-spamfilter. Dit spamfilter werkt met een andere methode (voor de kenners: hosted anti-spam), namelijk een uitgebreide database van eerdere spammails en gegevens. Doordat deze dienst miljarden e-mails scant en beoordeeld, blijft het filter zichzelf trainen. En de ervaringen liegen er niet om: bij onze testgebruikers kwam er vrijwel geen enkel spambericht meer binnen, zonder dat er legitieme berichten onterecht als spam gemarkeerd werden.

Aanvragen & kosten

Indien u ook een spamvrije mailbox wilt, dan kunt u dit premium spamfilter aanvragen door contact op te nemen. De kosten zijn €39,95 per jaar per domeinnaam. En we houden niet van loze beloftes: als u na activeren toch nog te veel spam ontvangt of juist belangrijke e-mail mist, dan krijgt u het bedrag gewoon terug!

Mocht u nog vragen hebben over het spamfilter, spam in het algemeen of uw e-mailbox dan beantwoorden we deze graag.