Wij bieden kwalitatieve webhosting voor uw website, webshop of e-mail. De nadruk ligt bij onze webhosting op:

  • Betrouwbaarheid
  • Veiligheid
  • Snelheid
  • Stabiliteit
  • Functionaliteit

Wat is webhosting?

Uw website bestaat uit stukken met code (scripts) en andere data, zoals afbeeldingen. Zodra deze code wordt uitgevoerd door een computer, wordt uw website opgebouwd. U wilt dat deze website ook vanaf het internet te bezoeken is. Om uw website ‘online’ te zetten, heeft u webhosting nodig. Dit is het huren van een klein stukje server, welke met het internet is verbonden en speciaal is ingericht voor het beschikbaar stellen van websites. Dit is professionele apparatuur met hoge snelheden en een grote betrouwbaarheid. Door dit te koppelen aan een domeinnaam (bijv. www.website.nl), kunnen gebruikers uw website op het internet bezoeken. Ook kunt u met webhosting gebruik maken van bijvoorbeeld e-mail op uw domein: info@website.nl.

Kwalitatieve webhosting

Wij zijn niet de goedkoopste hostingprovider. Dat komt omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit. Dat komt terug in verschillende aspecten, zoals de snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van de servers.

Uw data is veilig!

Natuurlijk is het ontzettend belangrijk dat uw data veilig is opgeslagen. Een storing zit in een klein hoekje, en iedereen maakt wel eens een foutje. Daarom maken wij gebruik van uurlijkse back-ups voor al uw gegevens. Dat betekent dat er ieder uur een back-up gemaakt wordt van uw website, e-mail, databases en instellingen. Deze back-ups worden na 72 uur omgezet in dagelijkse en maandelijkse back-ups. Door deze formule is uw data dus altijd veilig! Ook als u zelf iets verkeerd doet op uw website, of per ongeluk belangrijke e-mails wist, plaatsen wij kosteloos een back-up terug. Het gegevensverlies is dus vrijwel altijd beperkt tot maximaal 1 uur. En van deze back-ups maken we zelfs nog een back-up op een andere fysieke locatie, zodat zelf in noodgevallen uw data veilig is.

Uptime Rapport voor Webserver PingWeb: afgelopen 30 dagen

Uptime Rapport voor de webserver van PingWeb in de afgelopen 30 dagen.

 

Uptime-garantie van 99,9%

E-mail via uw domeinnaam

Persoonlijke service