Nieuw klantenpaneel

Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een klantenpaneel ontwikkeld. Vanuit dit klantenpaneel kunt u eenvoudig uw gegevens en documenten inzien. Het klantenpaneel vindt u op https://mijn.pingweb.nl/. De benodigde inloggegevens heeft u ontvangen per e-mail. In het klantenpaneel vindt u de volgende zaken:

  • Notificaties – Hier vindt u snel een overzicht van belangrijke gebeurtenissen, zoals een openstaande factuur, verwerkte opzegging of abonnementsverlenging.
  • Klantgegevens – Hier staan de bij ons bekende gegevens van u. Mocht u een wijziging willen indienen kunt u dat aanvragen. Wij beoordelen deze wijziging vervolgens. Ook uw facturatievoorkeuren kunt u hier aangeven.
  • Facturen – Hier vindt u alle facturen vanaf 2014. U kunt de facturen afdrukken, doorzoeken en bij een openstaande factuur ook direct betalen via iDeal, PayPal of een andere online betalingsmethode.
  • Offertes – Ook uw offertes kunt u inzien en online accorderen of afwijzen.
  • Bestellingen & bestelformulier – Via het bestelformulier kunt u eenvoudig diensten bestellen, zoals een extra hostingpakket of domeinnaam.
  • Abonnementen – Hier vindt u alle actieve abonnementen. Zo kunt u zien wanneer een dienst weer gefactureerd wordt, en wat het bedrag is. Ook kunt u een abonnement online opzeggen. Wij handelen de opzegging dan af. Voor particulieren is het tevens mogelijk om een abonnement te verlengen.
  • Domeinnamen & hostingpakketten – In deze schermen krijgt u een overzicht van de actieve domeinnamen en hostingpakketten. Ook kunt u eenvoudig het verbruik van uw opslagruimte en dataverkeer bekijken.

Het klantenpaneel is een aanvulling op onze dienstverlening en bedoeld om u meer inzicht te geven. Daarnaast is het voor ons gemakkelijker om u van dienst te zijn met wijzigingen. U blijft gewoon alle belangrijke informatie per e-mail (of post) ontvangen. Ook kunt u al uw zaken regelen door contact met ons op te nemen, u bent zeker niet verplicht om dit vanuit het klantenpaneel te doen.

Veranderingen in de facturatie

Er gaat ook wat veranderen in de manier waarop wij factureren. Vanaf 1 januari 2015 ontvangt u facturen 30 dagen van tevoren op de 1e van de maand. Als uw abonnement bijvoorbeeld loopt van 18-04-2014 tot 18-04-2015 dan ontvangt u op 01-03-2015 de volgende factuur. Gezien wij een opzegtermijn van 30 dagen hanteren, heeft u zo voldoende tijd om op te zeggen of wijzigingen door te geven. Indien er meerdere abonnementen in dezelfde maand verlengen, ontvangt u slechts één factuur voor alle diensten. Als u 30 dagen voor de eerstvolgende factuur een herinnering van ons wilt ontvangen, dan kunt u dat aanvragen door contact op te nemen.

Voor particulieren hanteren wij de Wet Van Dam. U ontvangt dan 30 dagen van tevoren een e-mail met een link om uw diensten te verlengen. Indien u de diensten niet verlengd, worden ze automatisch opgezegd.

 

Als u nog vragen heeft over de veranderingen, of u hulp nodig heeft bij het klantenpaneel, dan horen wij het graag!