Over PingWeb

PingWeb is opgericht in 2011 met het doel om andere bedrijven en mensen te helpen op online gebied. Meestal in de vorm van het bouwen van een website of webshop, maar daar komt veel meer bij kijken dan het programmeren en ontwerpen. Onze missie is om u op alle online gebieden te kunnen helpen: van het ontwikkelen van uw website tot het ontwerp van uw visitekaartjes, van de marketing tot de social media, van het bereiken van uw doelgroep tot het automatiseren van uw taken en van uw foto’s tot aan uw computer.

En dat zijn nogal een hoop dingen! Hoewel we overal wel verstand van hebben, zijn we natuurlijk niet op alle vlakken expert. Daarom werken we nauw samen met een uitgebreid netwerk van partners, die ieder hun eigen specialisatie hebben. En het handige: daar merkt u zo min mogelijk van! Wij zijn namelijk op alle vlakken uw aanspreekpunt en zo hoeft u dus niet met tien verschillende mensen aan tafel te zitten. Als het even kan, heeft u zelfs maar één contactpersoon, die u en uw bedrijf van binnen en van buiten kent. Zo hebben we na een tijdje aan één woord genoeg. Wel zo prettig!

0
jaar ervaring
0
websites gelanceerd
0
opdrachtgevers
0
koppen koffie
0
mailtjes beantwoord
0
MB op onze servers
Bas Cooijmans
Bas CooijmansEigenaar

Ik ben Bas, de eigenaar van PingWeb. Momenteel ben ik 26 jaar en ben ik fulltime bezig met PingWeb. Ik ben meestal uw contactpersoon en stuur onze partners en medewerkers aan. Zelf heb ik ruim 11 jaar ervaring met het bouwen van websites, webshops en het ontwikkelen van applicaties. Maar ook heb ik aardig wat kennis van marketing, bedrijfsvoering, vormgeving, automatisering en ben ik hobby-fotograaf.

Al op de middelbare school was ik bezig met computers en websites. Stapsgewijs is dat uitgegroeid naar het bouwen van websites in opdracht. Elke dag leer ik nieuwe dingen op allerlei verschillende gebieden, welke ik vervolgens kan gebruiken om allerlei soorten opdrachtgevers te helpen. Dit maakt het werk enorm leuk! Het mooiste is om het – vaak positieve – resultaat van je werk direct te kunnen terugzien bij de klant, en zo samen te kunnen groeien. Samen tevreden zijn en zo een duurzame relatie opbouwen, daar gaat het mij om. Het lijkt me leuk om u te ontmoeten en persoonlijk kennis te maken, de koffie staat klaar!

Referenties

PingWeb is zeer dienstverlenend en meedenkend voor mijn bedrijf. Problemen worden snel verholpen, en het meedenken tot verbetering van of optimalisering van mijn bedrijf is zeer verhelderend.

Esther Parlevliet-Noten, WoonStylEs
PingWeb gaat voor maximaal resultaat. Ze doen er alles aan om de wensen van hun klant te realiseren.
Lenneke van der Burg, Bier, Zweet & Tranen
PingWeb gaat voor maximaal resultaat. Ze doen er alles aan om de wensen van hun klant te realiseren.
Lenneke van der Burg, Bier, Zweet & Tranen
PingWeb is van alle markten thuis en denkt op alle vlakken mee om onze brasserie te verbeteren. Ze zijn altijd snel beschikbaar en werken erg professioneel!
PingWeb luistert aandachtig naar de wensen van haar klanten om hen optimaal van dienst te kunnen zijn.
Evelyne Peeters, TEDxYouth@Amsterdam
PingWeb heeft bij TEDxYouth@Brabantlaan laten zien dat zij zich op allerlei manieren in willen en kunnen zetten. Bas is een echte meedenker en doener, altijd bereid iets uit te leggen of een probleem op te lossen.

Partners

Wij geloven in specialisme. Daarom kunnen we nooit zelf alle services en diensten optimaal bieden. Gelukkig hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners met expertise op verschillende gebieden. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn op alle verschillende gebieden. Onze belangrijkste partners zetten wij graag even in de spotlight:

Chessweb
Chessweb
Chessweb is onze partner op het gebied van hosting en maatwerk. Al sinds onze oprichting zijn wij verbonden met Chessweb, en haar uitstekende ondersteuning op verschillende vlakken heeft er voor gezorgd dat wij nog steeds met enorm veel plezier met Chessweb samenwerken.
Diego RMF Design
Diego RMF Design
Voor grafische vormgeving schakelen wij vaak Diego RMF Design in. Hij heeft voor veel van onze opdrachtgevers een logo of huisstijl ontworpen. Diego heeft altijd goede ideeën en levert creatieve en professionele eindproducten af.